MOTOR SLEDGE ČESKÉ BUDĚJOVICE
19.08.2023, Kryštof Voneš

Jihočeši první utkání zvládli na výbornou. Berlínu nadělili 10 branek

Para hokejisté Českých Budějovic mají za sebou první přípravné utkání. V zápase proti německému celku z Berlína se hattrickem blýskli Martin Zikmund a Dominik Zajan, který si k třem trefám připsal také tři asistence.

Motor sledge přivítal na ledě Budvar Arény německý Berlín. Už od úvodu zápasu ukazoval Motor sledge roli favorita. V šesté minutě otevřel účet zápasu po přihrávce Špačka Martin Zikmund. Druhý gól Jihočeského celku přidal Dominik Zajan, kterému přihrával Kocanda.

Na 3:0 zvyšoval po přihrávkách Klímy a Zajana kapitán týmu Petr Běhounek. Do konce první třetiny vsítil Motor sledge ještě jeden gól. Svou druhou branku v zápase vstřelil kapitán Petr Běhounek. Na gól mu opět přihrával Zajan.

Jihočeši přidali ve druhé části zápasu další tři branky. První branku druhé třetiny si připsal po asistencích Zajana a Běhounka Martin Zikmund, pro kterého to byl druhý gól v zápase. Druhou branku v utkání si připsal také obránce Dominik Zajan. Druhý gól mu připravil Běhounek. Dominik Zajan v poslední minutě druhé třetiny dovršil díky přihrávce Klímy hattrick.

V poslední části utkání vsítil Motor sledge tři branky. Dvě branky vsítil Martin Zikmund, který skóroval v utkání hned čtyřikrát. Desátou branku vstřelil po samostatné akci Daniel Kalina.


Foto: Jan Švandrlík

Sociální sítě

Víkend jsme zakončili porážkou s Ostravou. Premiérový gól Motoru sledge vstřelil Roman Špaček. První bod v dresu Budějovic si...

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Flamingos Ostrava?? 2. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Zimní stadion, Milevsko ??...

Na úvod ligy schytáváme debakl od Havířova.

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Parahokej Havířov?? 1. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Budvar aréna, České Budějovice ??...