MOTOR SLEDGE ČESKÉ BUDĚJOVICE
10.11.2023, Kryštof Voneš

Do Budvar arény míří Karlovy Vary a Sparta

Motor sledge České Budějovice čekají další dva ligové zápasy. V sobotu přijedou obhájci titulu Karlovy Vary. V neděli se Jihočeši utkají s pražskou Spartou. Obě utkání se odehrají na první ledové ploše Budvar arény.

Motor sledge České Budějovice

Jihočeský celek naposledy sehrál dvojutkání s Pardubicemi. Obě utkání prohrál Motor sledge 12:1. V sezóně si tak Motor sledge připsal již šestou porážku. V utkáních s Pardubicemi se o obě branky Českých Budějovic postaral Jano Bussmann, který se společně se Zdeňkem Klímou (0+2) nejproduktivnější hráč týmu.

Sharks Karlovy Vary

Obhájci titulu z Karlových Varů se po překvapivé prohře v minulém kole se Spartou nacházejí na druhém místě za Pardubicemi. Sharks nasbírali po šesti kolech patnáct bodů. O víkendu sehráli dva zápasy se Spartou. Úvodní zápas tohoto dvojutkání zvládli Sharks v poměru 7:0. Druhé utkání jim ale nevyšlo a padli 2:0. V produktivitě vyčnívá český reprezentant Filip Veselý (17+9).

HC Sparta Praha sledge hokej

Pražský celek dokázal v letošní sezóně obrat o body favorita na titul Karlovy Vary, když vyhrál 2:0. Toto byla jediná výhra Sparty za tři body v letošní sezóně. Další dva body získala Sparta hned v prvním kole. V dramatickém utkání porazila 3:2 po samostatných nájezdech Zlín. S pěti body se tak Sparta nachází na šesté příčce. Nejproduktivnější hráč Sparty je Alex Ohar (3+2).



V minulé sezóně se Motor sledge utkal s každým dvakrát. Ani v jednom případě nedokázal bodovat. Se Spartou prohrál v domácím utkání 15:0. Druhé utkání bylo kontumováno ve prospěch Sparty. S Karlovými Vary padli Jihočeši v prvním utkání vysoko 30:1. Druhý zápas kontumován ve prospěch Sharks.

Sociální sítě

Víkend jsme zakončili porážkou s Ostravou. Premiérový gól Motoru sledge vstřelil Roman Špaček. První bod v dresu Budějovic si...

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Flamingos Ostrava?? 2. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Zimní stadion, Milevsko ??...

Na úvod ligy schytáváme debakl od Havířova.

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Parahokej Havířov?? 1. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Budvar aréna, České Budějovice ??...