MOTOR SLEDGE ČESKÉ BUDĚJOVICE
16.11.2023, Kryštof Voneš

Motor sledge změří síly s Havířovem a Ostravou

Motor sledge čekají další dvě utkání v nejvyšší soutěži. Nejdříve vyzve Havířov a o den později Flamingos Ostrava. Zápas s Havířovem začne v 20:10. Začátek utkání s Flamingos je naplánováno na 11:00.

Motor sledge České Budějovice

Jihočeskému celku se v letošní sezóně příliš nedaří. Po osmi odehraných kolech je na poslední příčce se skóre 3:130. Minulý víkend sehrál Motor sledge dvě utkání v Budvar aréně. Nejdříve vyzval obhájce titulu Sharks Karlovy Vary, se kterými padl 0:18. Druhý den přijela na českobudějovický led pražská Sparta. Ta zdemolovala domácí Motor sledge 0:27. Po minulém víkendu zůstávají nejproduktivnějšími hráči Jano Bussmann (2+0) a Zdeněk Klíma (0+2).

Parahokej Havířov

Tým z Havířova se nachází na třetí příčce se skóre 42:19. Za výhry nad Motorem sledge, Spartou, Olomoucí, Zlínem a Ostravou si připsali za osm kol patnáct bodů. Minulý víkend sehráli hráči Havířova dvojutkání s Flamingos Ostrava. První zápas dokázali vyhrát 2:5. Druhé utkání jim ale proti stejnému soupeři nevyšlo, a prohráli 0:2. Nejproduktivnějším hráčem Havířova je Ingo Kuhli - Lauenstein (14+13).

Flamingos Ostrava

Ostravský celek se po osmi odehraných zápasech nachází na pátém místě se skóre 25:21. V uplynulých kolem získali Flamingos dvanáct bodů za výhry nad Motorem sledge, Spartou, Zlínem a Havířovem, který porazili minulý víkend. Flamingos táhne reprezentační útočník Václav Hečko (12+4).


Vzájemné zápasy mezi Motorem sledge a Havířovem vyznívají lépe pro druhý jmenovaný tým. V minulé sezóně vyhrál obě utkání. První zápas vyhráli 15:0 a druhý 10:0. Motor sledge se svým druhým víkendovým soupeřem sehrál pět utkání v minulém ročníku. V základní části uspěli v obou případech Flamingos. Nejdříve na domácích ledě zvítězili 8:0 a ve druhém utkání vyhráli v Českém Krumlově 6:2. Oba týmy sehráli proti sobě tři utkání, ve kterých se hrálo o sedmé místo. První dvě utkání se odehráli na domácím ledě Ostravy. První utkání vyhrál Motor sledge 1:2. Druhé utkání zvládla Ostrava stejným výsledkem. O vítězi série rozhodl až třetí zápas. V zápase se čtyřikrát prosadil Václav Hečko a rozhodl o výhře Flamingos 1:4.

Sociální sítě

Víkend jsme zakončili porážkou s Ostravou. Premiérový gól Motoru sledge vstřelil Roman Špaček. První bod v dresu Budějovic si...

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Flamingos Ostrava?? 2. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Zimní stadion, Milevsko ??...

Na úvod ligy schytáváme debakl od Havířova.

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Parahokej Havířov?? 1. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Budvar aréna, České Budějovice ??...