MOTOR SLEDGE ČESKÉ BUDĚJOVICE
20.11.2023, Kryštof Voneš

S Havířovem ani s Ostravou to Motoru sledge nevyšlo

O víkendu sehrál Motor sledge další dvě utkání. Nejdříve nestačil na Havířov a o den později padl s Flamingos Ostrava.

Havířov porazil Motor sledge o deset branek

V 9. kole se proti sobě postavili týmy Havířova a Motor sledge České Budějovice. Souboj třetího s osmým. Úvodní vhazování bylo naplánováno na 20:10.


Domácí se v 5. minutě dostali do vedení. Přihrávku Tomáše Mlčáka využil ke skórování Ola Oiseth. O minutu později se Havířov dostal do vedení o dvě branky. Po asistenci Kuhli - Lauensteina se přesně trefil Jíří Forgo. Po necelé minutě vedli domácí o tři branky. Mezi přesné střelce se zapsal po přihrávce Fojtíka Petr Kudrna. V 9. minutě byl vyloučen hostující útočník Špaček. Přesilovku využil Ingo Kuhli - Lauenstein. Do konce první třetiny vstřelil další gól Audun Bakke.


Ve druhé třetině se Havířov na konci 19. minuty prosadil již po šesté. Autorem přesné trefy se stal Ola Oiseth. Po vyloučení Forga měl Motor sledge možnost přesilové hry. Místo snížení však přišla další branky domácích. Hattrick zkompletoval Ola Oiseth.


V úvodu třetí třetiny se za domácí Havířov prosadil Audun Bakke. Ve 36. minutě se po přesné přihrávce Mlčáka opět prosadil Ola Oiseth. Havířov se do konce zápasu prosadil ještě jednou. Ve 42. minutě vstřelil desátý gól Jiří Forgo. Patnáct vteřin před koncem utkání byl ještě vyloučen Tomáš Mlčák.

Premiérový gól Lyngrotha na body nestačil

V Českém Těšíně se proti sobě postavily týmy Flamingos Ostrava a Motor sledge České Budějovice. Utkání bylo naplánováno na 11:00.

Jihočeši se proti Flamingos Ostrava drželi do 7. minuty, kdy udeřil reprezentační útočník Václav Hečko. Flamingos podruhé udeřili v 11. minutě. Po přihrávce Bařáka se prosadil David Vrubel. Dvanáct vteřin před koncem první třetiny se podruhé v utkání trefil Václav Hečko.


Druhá třetina začala lépe pro hosty z Českých Budějovic. Po přihrávkách Rumplíka a Klímy se prosadil norský reprezentant Alexander Lyngroth. Ve druhé třetině udeřili také domácí. Přesnou ranou se prezentoval Václav Hečko. Čtyři vteřiny před koncem druhé sirény byl vyloučen Zdeněk Klíma za nedovolené bránění.


Ostrava využila přesilovku. Po přihrávce Vrubela zamířil přesně David Palát. Do konce utkání stihla Ostrava vstřelit ještě tři góly. V oslabení se trefil Radoslav Smolka. O zbylé trefy se postaral Václav Hečko.

Sociální sítě

Víkend jsme zakončili porážkou s Ostravou. Premiérový gól Motoru sledge vstřelil Roman Špaček. První bod v dresu Budějovic si...

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Flamingos Ostrava?? 2. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Zimní stadion, Milevsko ??...

Na úvod ligy schytáváme debakl od Havířova.

DNES HRAJE MOTOR SLEDGE!?? Parahokej Havířov?? 1. Kolo, Česká para hokejová liga?? 15:15??? Budvar aréna, České Budějovice ??...